Appinest : We zijn op zoek naar studenten voor een tijdelijke opdrach

06 januari 2023 - 12:57

U heeft er waarschijnlijk al over gehoord. De app Appinest die speciaal voor u, huurder, is ontworpen, is in volle expansie. Uw saldo raadplegen, snel een verzoek indienen voor een technische interventie, wijzigingen in uw gegevens doorgeven, het laatste nieuws van LoJeGa of de BGHM raadplegen: het kan nu allemaal met Appinest, de app waarmee u al deze handelingen kan verrichten.

Het is echter niet altijd gemakkelijk om uw weg te vinden in de technologie. Daarom willen we, samen met de BGHM, u helpen deze app te installeren en de verschillende functies ervan te leren kennen.

We zijn op zoek naar studenten onder onze huurders om een Appihelp-team te vormen, bedoeld om huurders te helpen bij het installeren en vertrouwd raken met de app Appinest. De opdracht loopt het hele jaar door over meerdere dagen of dagdelen, onder meer tijdens LOJEGA-evenementen, maar ook afhankelijk van uw beschikbaarheid. De BGHM organiseert vooraf een opleidingssessie van 2 uur. Bovendien worden deze studenten vergoed à rato van 14,18 euro per uur bruto.

Als je ouder bent dan 18 jaar, student en geïnteresseerd in deze opdracht, stuur dan je CV en een motivatiebrief naar onze dienst HR op het volgende adres m.holvoet@lojega.be of geef deze documenten af op ons hoofdkantoor, Rusatiralaan 6 (of in de antenne Esseghem 3, Jules Lahayestraat 282).

ingedeeld in : , ,