Appinest, de applicatie die het leven van sociale huurders makkelijker maakt !

14 november 2022 - 17:33

Beheer uw woning gemakkelijker!

Sinds 2019 werkt uw openbare vastgoedmaatschappij in samenwerking met de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij (BGHM) aan een applicatie die het u gemakkelijker moet maken om uw woning te beheren. Vanaf vandaag is Appinest beschikbaar om te downloaden op uw smartphone via App Store voor iPhone en Play Store voor Android of via de QR CODE

 

Wat is Appinest?

Appinest is een persoonlijke, veilige applicatie die op elk moment toegankelijk is en waarmee  : een technische interventie aanvragen, uw openstaand saldo raadplegen, uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigingen rapporteren alsook de nieuwigheden van de OVM’s of BGHM volgen.

 

Een digitaal communicatieplatform

De nieuwe applicatie is een aanvulling op alle andere bestaande communicatiemiddelen, die beschikbaar blijven. Het is door de BGHM ontwikkeld om de interacties tussen huurders en hun huisvestingsmaatschappij te vergemakkelijken. Deze applicatie zorgt ook voor meer transparantie doordat huurders de vooruitgang van hun aanvragen kunnen opvolgen. Alle gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Europese privacy-verordening (GDPR).

Als u geen smartphone heeft, kunt u de app gebruiken via de Appinest terminal bij uw openbare vastgoedmaatschappij.

ingedeeld in : ,